ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, 14-16/7/2023

Ο Δήμος Καρπενησίου, το διάστημα 14-16 Ιουλίου 2023 θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας, μια συνδιοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, της Περιφέρειας Ευρυτανίας, του Δήμου Καρπενησίου και της AlterBikeTours.

Στα πλαίσια αυτής της πολύ σημαντικής διοργάνωσης,  απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα στις επιχειρήσεις του Δήμου Καρπενησίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής να συμμετέχουν χορηγικά ή υποστηρικτικά στη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ορεινής ποδηλασίας στο Καρπενήσι.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας, αποτελούμενο από τα αγωνίσματα XCC (Short Track) , XCO (Olympic Cross Country) και XCE (Eliminator) θα διεξαχθεί την Παρασκευή 14 , το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023.

Καλούμε όλες τις επιχειρήσεις να συμμετέχουν χορηγικά ή υποστηρικτικά με την παροχή ειδών σε αυτό το μοναδικό γεγονός και να λάβουν ανταποδοτικά τη μέγιστη προβολή.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Ευρυτανίας ή στα τηλέφωνα της διοργάνωσης : 210 – 2793713 & 210 3817530