ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Εκδήλωση για τον νεο ασφαλιστικό νόμο

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ευρυτανίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Καρπενησίου και ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων Ευρυτανίας. Σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Διευκρινήσεις σχετικά με τις διατάξεις του νέου ασφαλιστικού νόμου».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27-01-2023 και ώρα 20:00 στην αίθουσα της Βασικής Βασικής Βιβλιοθήκης Καρπενησίου.

Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο νομικός, με εξιδίκευση σε ασφαλιστικά θέματα, κ. Μπούρλος Δημήτρης.

Βιογραφικό Δημήτρη Μπούρλου

Ο Δημήτρης Μπούρλος γεννήθηκε το 1957 στην Τρίπολη Αρκαδίας. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και της περιόδου άσκησης, ξεκίνησε να ασχολείται ως δικηγόρος, από το έτος 1983 μέχρι σήμερα, με εξειδίκευση στον τομέα του Δικαίου της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Έχει συνεργαστεί και χειριστεί υποθέσεις, μεταξύ άλλων για λογαριασμό ασφαλιστικών Ταμείων και άλλων φορέων. Περαιτέρω, έχει χειριστεί πλειάδα κοινωνικοασφαλιστικών υποθέσεων ως δικηγόρος ασφαλισμένων, επιχειρήσεων, συλλόγων εργαζομένων, καθώς και συνταξιούχων και συλλόγων συνταξιούχων. Είναι νομικός σύμβουλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.με.Α.) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματι-κότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) για κοινωνικοασφαλιστικά θέματα.