ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τα δωρεάν σεμινάρια της Περιφέρειας σε τουριστικά καταλύματα και τουριστικές επιχειρήσεις για τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) ξεκινούν την εκπαιδευτική δράση στήριξης των τουριστικών επιχειρήσεων, σύμφωνα με την ΚΥΑ «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του Κορονοϊού COVID-19».

Οι αιτήσεις για τα τμήματα εκπαίδευσης θα κατατίθενται ηλεκτρονικά από Παρασκευή 12 Ιουνίου μέσω του συνδέσμου https://pste.freestudies.gr/formstel.php και θα υποβάλλονται μέχρι και την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020. Τα πρώτα τμήματα τηλεκπαίδευσης θα αρχίσουν την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για την ημερομηνία και ώρα του σεμιναρίου που θα παρακολουθήσουν, με e-mail στα στοιχεία που δηλώνουν κατά την εγγραφή τους.

Η εκπαίδευση θα είναι συνδυαστική, σύγχρονη (3ώρες online σεμινάριο με ειδικούς εκπαιδευτές) και ασύγχρονη (7ώρες) που θα αφορά στην πρόσβαση σε εκπαιδευτικά βίντεο, εκπαιδευτικό υλικό, νομοθεσία, έντυπα υπουργείων και στους συμμετέχοντες θα αποσταλεί ηλεκτρονικά βεβαίωση παρακολούθησης.

Ολόκληρο το Δελτίο Τύπου ΕΔΩ