ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Το Επιμελητήριο Ευρυτανίας δημιούργησε το e-Mall του Νομού Ευρυτανίας και στηρίζει δυναμικά τις επιχειρήσεις που πουλάνε προϊόντα Λιανικής ή Χονδρικής.

Το πακέτο ανταποδοτικών υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις περιλαμβάνει:

Ηλεκτρονικό Ράφι και Πλήρες σύστημα Ηλεκτρονικών Παραγγελιών (e-shop), με εύκολη ενσωμάτωση του και στην ιστοσελίδα της επιχείρησης ενώ η διαχείριση κειμένων, φωτογραφιών, προϊόντων, τιμών και παραγγελιών γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την κάθε επιχείρηση που συμμετέχει.

Διασύνδεση όλων των  προϊόντων μέσω αρχείου XML, για e-shop που λειτουργούν ήδη για αυτόματο τακτικό ανέβασμα όλων των προϊόντων

Ειδική Εφαρμογή Μεταφορικών για κάθε courier, μεταφορική ή ταχυδρομείο που συνεργάζεται η κάθε επιχείρηση με πάρα πολλές ρυθμίσεις όπως κόστη:  συσκευασίας ή συσκευασίας δώρου, εκκαθάρισης πιστωτικής, παράδοση συγκεκριμένες ώρες ή Σάββατο, περιοχές και ζώνες ευθύνης και αποστολής από την επιχείρηση, δημιουργία πολλών ζωνών για την Ελλάδα και το Εξωτερικό (όλες οι χώρες) κ.ά.

Διαχείριση παραγγελιών σε απλό περιβάλλον με δυνατότητα από στολής ή μεταφοράς με ίδια μέσα , παραλαβή παραγγελίας στο κατάστημα , αντικαταβολή, αγορά με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, κατάθεση κ.ά., με πρόσβαση και από κινητό ή tablet.

Δυνατότητα εξυπηρέτησης και των πελατών χονδρικής μιας επιχείρησης για παραγγελίες σε 24ώρη βάση.

Βιτρίνα των προϊόντων της επιχείρησης στην Ηλεκτρονική Αγορά του Επιμελητηρίου αλλά ταυτόχρονα και στις  Πανελλαδικές Αγορές των Ελληνικών Επιμελητηρίων: www.directmarket.gr και www.filoxeno.com

Όλες οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ενώ είναι προσβάσιμες και μέσα από το Portal του Επιμελητηρίου αλλά και από την διεύθυνση www.directmarket.gr .

Δεν απαιτείται υποδομή από τις επιχειρήσεις και δεν υπάρχουν περιορισμοί στον αριθμό προϊόντων, φωτογραφιών, κειμένων και οποιοδήποτε άλλου πληροφοριακού υλικού θέλει να ανεβάσει η κάθε επιχείρηση. Παρέχεται πλήρης εξ αποστάσεως εκπαίδευση στους χρήστες, εκπαιδευτικό υλικό για την εύκολη εκμάθηση και διαρκής υποστήριξη.

Μετασχηματίστε άμεσα την απλή ιστοσελίδα σας σε σημείο πώλησης και e-shop προσθέτοντας απλά το banner με link τα προϊόντα σας στο Directmarket.gr.

Πληροφορίες και Δήλωση Συμμετοχής  2610-452820 Δευ-Παρ 9:00-17:00

Τμήμα Ηλεκτρονικής Αγοράς, ή στο Επιμελητήριο