ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το επιμορφωτικό και επιδοτούμενο πρόγραμμα του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας με τίτλο « Διαχείριση Επαγγελματικών σχέσεων και Εξυπηρέτηση πελατών››

image

Το επιμορφωτικό και επιδοτούμενο πρόγραμμα ήταν πρόγραμμα το οποίο υλοποιείται μια φορά το χρόνο από τον ΟΑΕΔ .
Συγκαταλέγεται στα προγράμματα ΛΑΕΚ του 2014 τα οποία αφορούν επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούν προσωπικό από 1-25 άτομα .
Η διάρκεια του προγράμματος ήταν 32 ώρες , η επιδότηση ήταν 160 ευρώ και το διάστημα υλοποίησης του προγράμματος ήταν από 14/12/2015 έως 03/02/2016
Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας, με εκπαιδευτή τον κο Λαθύρη Γεώργιο ο οποίος με την πολυετή του παρουσία στον εργασιακό τομέα εκτός από την θεωρητική παράμετρο των θεματικών ενοτήτων του προγράμματος προχώρησε και σε πρακτικά παραδείγματα και ζητήματα .
Θα χορηγηθεί σε όλους βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος .
Για την υλοποίηση του προγράμματος συνεργάστηκαν το Επιμελητήριο Ευρυτανίας με Πρόεδρο τον κο Τσάμπρα Χρήστο και το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου ΙΙ, το οποίο έχει παράρτημα στον Άγιο Νικόλαο με υπεύθυνη την κα Παπαχαραλάμπους Χριστίνα .
Η βιωσιμότητα αυτών των επιμορφωτικών προγραμμάτων οφείλεται κυρίως στην ζήτηση που υπάρχει από τους επιχειρηματίες και τους εργαζομένους , την μεγάλη συμμετοχή και την συνεχή αλλαγή και εξέλιξη των θεμάτων στον εργασιακό χώρο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας ευχαριστεί θερμά για την συμμετοχή τους πρώτα απ’ όλα τους καταρτιζόμενους , το συνεργαζόμενο ΚΕΚ Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου ΙΙ και τον εκπαιδευτή κο Λαθύρη Γεώργιο .