ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί συνεργάτες,
Το Επιμελητήριο Ευρυτανίας, με γνώμονα την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής δημιούργησε μια νέα δομή “Σχεδιασμού και Προβολής του Τουριστικού Προϊόντος” που σκοπό έχει την προώθηση και τον σχεδιασμό του τουριστικού προϊόντος της Ευρυτανίας.
Η δομή αυτή, έχει ως βασική της προτεραιότητα την οργάνωση και εκτέλεση δράσεων που θα βασίζονται στο σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης του νομού. Οι αρχικές ενέργειες τις οποίες θα αναλάβει να υλοποιήσει η δομή “Σχεδιασμού και Προβολής του Τουριστικού Προϊόντος” είναι οι ακόλουθες :

• Αναλαμβάνει τον ανασχεδιασμό του τοπικού τουριστικού προϊόντος , την προβολή και διαφήμιση των ιδιαίτερων τουριστικών χαρακτηριστικών της περιοχής.
• Αναλαμβάνει, με δραστήριο τρόπο, την προώθηση και την υποστήριξη των πωλήσεων σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές και τις επιχειρήσεις του οργανισμού.
• Με υπευθυνότητα και συνέπεια, αναλαμβάνει, θέματα ενημέρωσης, επικοινωνίας και συνεργασίας, ώστε να υποστηριχτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όλες οι δραστηριότητες, που αφορούν την τουριστική και εμπορική ανάπτυξη της περιοχής.

Βασικός στόχος της κίνησης μας αυτής, μέσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η πατρίδα μας, είναι η συνεργασία και η εκπόνηση ενός γενικότερου σχεδίου ανάπτυξης, πάνω στο οποίο με πολύ δουλειά, και συνεργασία να καταφέρουμε, να διαμορφώσουμε τις συνθήκες εκείνες, που θα κάνουν πιο εύκολη τη διατήρηση και την αύξηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας της περιοχής μας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Με την ευκαιρία λοιπόν της δημιουργίας της νέας δομής μας , που νομίζουμε ότι σας αφορά άμεσα, σας προσκαλούμε στα γραφεία μας, στο Καρπενήσι, Νικολάου Τσιαμπούλα 1, την Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17:00. Η συνάντηση μας αυτή θα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα αλλά και ουσιαστικό, καθώς θα ακολουθήσει διαλεκτική συζήτηση, γύρω από προγραμματικά ζητήματα.

Με εκτίμηση,
Χρήστος Τσάμπρας
Πρόεδρος
Επιμελητηρίου Ευρυτανίας